1 glasova 5

Opis

Šta ako neko koga volite postane nešto drugo?
Od Blumhausa i vizionarskog scenariste i reditelja Lija Venela, kreatora zastrašujuće moderne priče „Nevidljivi čovek“, dolazi nova jeziva noćna mora „Čovek vuk“.
Nominovan za Zlatni globus Kristofer Abot (Jadna stvorenja, Ono dolazi noću) glumi Blejka, muža i oca iz San Franciska. Blejk nasleđuje porodičnu kuću u kojoj je odrastao, u ruralnom Oregonu, gde mu je otac nestao i od tada se smatra mrtvim. Oženjen je veoma moćnom ženom, Šarlot, (dobitnica Emija Džulija Garner; Ozark, Projekat Ana), koju je uspeo da ubedi da se malo odmore od grada i sa ćerkom Džindžer (Matlida Firt; Hullraisers , Koma), posete porodično imanje.
Ali, dok se porodica približava seoskoj kući u gluvo doba noći, napada ih nevidljiva životinja. U očajničkoj želji da pobegnu, oni se zabarikadiraju u kući dok se stvorenje šunja uokolo. Međutim, kako noć odmiče, Blejk počinje da se ponaša čudno, pretvarajući se u nešto neprepoznatljivo, a Šarlot će biti primorana da odluči da li je užas u njihovoj kući smrtonosniji od opasnosti koja vreba van nje.

Slike i video

1 videa

Repertoar