• Najave

   • Crna udovica
    Originalni naziv: Black widow
    Start: 07. Maj 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Cate Shortland
    Detaljnije
   • Dara iz Jasenovca
    Originalni naziv: Dara iz Jasenovca
    Start: 04. April 2021.
    Žanr: Ratna drama
    Režija: Predrag Antonijevic
    Detaljnije
   • Nije vreme za umiranje
    Originalni naziv: No Time to Die
    Start: 01. April 2021.
    Žanr: Akcioni triler
    Režija: Cary Joji Fukunaga
    Detaljnije
   • Kings Man - Početak
    Originalni naziv: The King
    Start: 11. Februar 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Matthew Vaughn
    Detaljnije

  • Filmovi
  •  
   • Tuckwood

   • Vikend sa ćaletom
    Original: Vikend sa ćaletom
    Žanr: Komedija
    Režija: Miroslav Momčilović
    Detaljnije
   • Kućni patuljci: Operacija kolačići (sinhro.)
    Original: Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
    Žanr: Crtani
    Režija: Ute von Münchow-Pohl
    Detaljnije
   • Prevodioci
    Original: Les traducteurs
    Žanr: Triler
    Režija: Régis Roinsard
    Detaljnije
   • Lesi se vraća kući (sinhro.)
    Original: Lassie - Eine abenteuerliche Reise
    Žanr: Porodični
    Režija: Hanno Olderdissen
    Detaljnije

  • Repertoar
  •  

    
   • Animirani film padace cufte kompanije sony pictures

  • Obavestavamo vas da je zavrseno snimanje domaceg igranog filma ‘’Tilva Ros’’.
   13. Avgust 2009.
   cloudy_intl_9862367.jpg
   Kankun, Meksiko, 4. avgust, 2009. – U susret svetskoj premijeri animiranog filma “Padace cufte” napravljena je najveca cufta na svetu koja je usla u Ginisovu knjigu rekorda. Hana Mingela, predsednik Sony Pictures Animation produkcije i Karlos Martinez, sudija Ginisovog svetskog rekorda dali su zajednicko saopstenje povodom ovog dogadjaja
    
   Cuftu koja tezi 49.5 kg pripremili su kuvari hotela Ritz Carlton u meksickom letovalistu Kankun u okviru promocije predstojeceg animiranog filma “Padace cufte” u kojem zahvaljujuci mladom pronalazacu hrana pada s neba poput kise. Ovaj ukusni podvig nacinili su glavni kuvar hotelskog restorana Rejner Zingrebe i banket kuvar Aldo Novoa. Nakon sto je rekord potvrdjen, najveca cufta na svetu je posluzena u malim porcijama svima koji su prisustvovali ovom neobicnom dogadjaju.
    
   “Za vreme rada na filmu smo se veoma zabavljali kreirajuci izgled, sastav i zvuke dzinovske cufte i ostalih namirnica, koje padaju sa neba... A sada znamo i kakvog su ukusa.”, komentar je Hane Mingele, predsednika Sony Pictures Animation produkcije.
    
   “Mi imamo veoma stroge kriterijume.” rekao je Ginisov sudija Karlos Martinez.  “U ovom slucaju smo podrazumevali da cufta, pored toga sto ce biti teza od proslogodisnjeg rekorda (32.93 kg) bude dobro pripremljena i jestiva, sto su pored mene potvrdili i sanitarni inspektori koji su prisustvovali dogadjaju. Ginisov svetski rekord ima veoma visoke standarde, tako da se cesto desava da se pokusaj postavljanja rekorda zavrsi neuspehom.“
    
   Flint Lokvud zeli da postane veliki pronalazac. On je vec patentirao dosta cudnih izuma, ali su svi njegovi pronalasci od leteceg automobila do masine za citanje misli majmuna, bili neverovatni promasaji. Iako su samo izazivali nevolje u njegovom malom gradu, Flint je bio odlucan da stvori nesto sto ce usreciti ljude. Kada njegov najnoviji pronalazak, kreiran da pretvori vodu u hranu slucajno unisti gradski trg i odleti u nebo, on je ubedjen da je njegova karijera zavrsena. Sve dok se ne desi nesto neverovatno  – s neba pocinje da pada hrana. Njegova masina zapravo radi!
   Flint postaje prijatelj sa Sem Sparks voditeljkom vremenske prognoze, koja dolazi u grad da isprati „najveci vremenski fenomen u istoriji“. Ali, usled pohlepe ljudi koji pocinju da traze sve vise hrane, masina pocinje da funkcionise cudno, praveci tornado od spageta i dzinovske cufte. Svi su u nevolji, a Flint i Sem imaju zadatak da daju sve od sebe kako bi zaustavili opasnost koja preti gradu.
    
   Columbia Pictures predstavlja animirani film kompanije Sony Pictures Animation “Padace cufte”.Glasove pozajmljuju Bil Heder, Ana Faris, Dzejms Kan, Endi Semberg, Brus Kempbel, Mr. T, Bobi Dzej Thompson, Bendzamin Bret, Nil Patrik Haris, Al Roker, Loren Grejm i Vil Forte.  Scenarista i reditelj filma su Fil Lord i Kristofer Miler.  Producent je Pem Marsden. 
    
   Film je inspirisan knjigom Dzudi Baret, koju je ilustovao Ron Baret. 
    
    Film “Padace cufte” u domace bioskope dolazi 22. oktobra.

  •