• Najave

   • Crna udovica
    Originalni naziv: Black widow
    Start: 07. Maj 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Cate Shortland
    Detaljnije
   • Dara iz Jasenovca
    Originalni naziv: Dara iz Jasenovca
    Start: 04. April 2021.
    Žanr: Ratna drama
    Režija: Predrag Antonijevic
    Detaljnije
   • Nije vreme za umiranje
    Originalni naziv: No Time to Die
    Start: 01. April 2021.
    Žanr: Akcioni triler
    Režija: Cary Joji Fukunaga
    Detaljnije
   • Kings Man - Početak
    Originalni naziv: The King
    Start: 11. Februar 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Matthew Vaughn
    Detaljnije

  • Filmovi
  •  
   • Tuckwood

   • Vikend sa ćaletom
    Original: Vikend sa ćaletom
    Žanr: Komedija
    Režija: Miroslav Momčilović
    Detaljnije
   • Kućni patuljci: Operacija kolačići (sinhro.)
    Original: Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
    Žanr: Crtani
    Režija: Ute von Münchow-Pohl
    Detaljnije
   • Prevodioci
    Original: Les traducteurs
    Žanr: Triler
    Režija: Régis Roinsard
    Detaljnije
   • Lesi se vraća kući (sinhro.)
    Original: Lassie - Eine abenteuerliche Reise
    Žanr: Porodični
    Režija: Hanno Olderdissen
    Detaljnije

  • Repertoar
  •  

    
   • Još božićnih radosti na američkoj box office listi


  • 09. Decembar 2008.
   Film "Četiri Božića" se i posle drugog vikenda prikazivanja, nalazi na prvom mestu box office liste sa ostvarenom ukupnom zaradom od $70.8 miliona dolara. Ova romantična komedija, sa Vinsom Vonom i Riz Viderspun, u čiju produkciju je uloženo oko $80 miliona dolara, govori o srećno nevenčanom paru koji godinama tradicionalno proslavlja novogodišnje praznike tako što izbegava svoje otkačene porodice u korist opuštajućeg zabavnog odmora na nekoj sunčanoj egzotičnoj lokaciji.
   Međutim, opremljeni kratkim pantalonama i naočarima za sunce, Bred (Vins Von) i Kejt (Riz Viderspun) ostaju zarobljeni na aerodromu usled magle, a da sve bude jos gore, snima ih i reporter lokalne televizije, otkrivajući njihovu tajnu čitavom gradu... i njihovim porodicama. Bez izlaza i opravdanja, očekuje se da se pojave u domu Bredovog oca. I Kejtine majke. I Bredove majke. I Kejtinog oca. Četiri Božića u jednom danu. Dok se psihički pripremaju za Božićni maraton, Bred i Kejt očekuju najgore – i to je upravo ono što i dobijaju. Na kraju dana, oboje će dobiti sasvim novu perspektivu na to odakle dolaze…i kuda idu. Upoznajući sebe same i jedno drugo, možda će dobiti priliku za ljubav kakvu su samo zamšljali.
   Film je režirao Set Gordon, a pored Vona i Viderspunovr, uloge tumače i Robert Dival, Džon Favro, Meri Drinbergen, Dvajt Jokam, Time Mekgro, Kristin Čenovet, Džon Vojt i Sisi Spejsek.
   Film "Četiri Božića" će premijerno biti prikazan 17. decembra u Domu sindikata.

   Na drugom mestu box office liste nalazi se tinejdžerski hit film "Sumrak" koji je za tri vikenda prikazivanja zaradio preko $138.6 miliona dolara. Zasnovan na romanu Stefani Mejer, film je režirala Ketrin Hardvik, a glavne uloge poverene su Kristen Stjuart i Robertu Patinsonu. U film je uloženo samo $37 miliona dolara a kompanija Summit Entertainment već je objavila početak snimanja i drugog dela prema romanu „New Moon“.
   U ovoj priči o ljubavi tinejdžerke i vampira, Kristen Stjuart tumači Belu Svon koja upoznaje misterioznog i očaravajuće lepog Edvarda Kalena (Robert Petinson), dečka kakvog nikada ranije nije srela. On je inteligentan i duhovit, i prozreo je njenu dušu. Uskoro se Bela i Edvard prepuštaju strastvenoj i nesvakidašnjoj romansi.  Edvard trči brže nego puma, može da zaustavi auto u pokretu golim rukama i nije ostario nimalo od 1918. Kao i svi vampiri, on je besmrtan. Međutim, nema vampirske očnjake, ne pije ljudsku krv, jer su Edvard i njegova porodica jedini vampiri koji ne vode takav stil života. Edvard je 90 godina čekao svoju srodnu dušu - Belu. Što bliži postaju, to se Edvard više muči da obuzda svoje nagone koji divljaju, pobuđeni njenim mirisom. A šta će učiniti kada Loren (Edi Gategi) i Džejms (Kem Džigonde), smrtni neprijatelji porodice Kalen, dođu u grad tražeći Belu?
   Premijera filma "Sumrak" održaće se 14. januara u Domu sindikata.
    
   Film "Australija" reditelja Baza Lurmana sa Nikol Kidman i Hjuom Džekmenom u glavnim ulogama, našao se na četvrtom mestu box office liste sa zaradom od $30.9 miliona dolara.
   Ova avantura epskih razmena kod nas ce početi da se prikazuje od 8. januara.

  •