• Najave

   • Crna udovica
    Originalni naziv: Black widow
    Start: 07. Maj 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Cate Shortland
    Detaljnije
   • Dara iz Jasenovca
    Originalni naziv: Dara iz Jasenovca
    Start: 04. April 2021.
    Žanr: Ratna drama
    Režija: Predrag Antonijevic
    Detaljnije
   • Nije vreme za umiranje
    Originalni naziv: No Time to Die
    Start: 01. April 2021.
    Žanr: Akcioni triler
    Režija: Cary Joji Fukunaga
    Detaljnije
   • Kings Man - Početak
    Originalni naziv: The King
    Start: 11. Februar 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Matthew Vaughn
    Detaljnije

  • Filmovi
  •  
   • Tuckwood

   • Vikend sa ćaletom
    Original: Vikend sa ćaletom
    Žanr: Komedija
    Režija: Miroslav Momčilović
    Detaljnije
   • Prevodioci
    Original: Les traducteurs
    Žanr: Triler
    Režija: Régis Roinsard
    Detaljnije
   • Kućni patuljci: Operacija kolačići (sinhro.)
    Original: Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
    Žanr: Crtani
    Režija: Ute von Münchow-Pohl
    Detaljnije
   • Lesi se vraća kući (sinhro.)
    Original: Lassie - Eine abenteuerliche Reise
    Žanr: Porodični
    Režija: Hanno Olderdissen
    Detaljnije

  • Repertoar
  •  

    
   • L'Oreal Paris Cinemania od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru


  • 09. Oktobar 2008.

   L’Oreal Paris Cinemania biće održana od 29. okobra do 5. novembra u Sava centru i od 30. oktobra do 6. novembra u bioskopu “Arena” u Novom Sadu.

   Tradicionalna revija filmova održava se po šesnaesti put i svečano će biti otvorena premijerom filma Ridlija Skota – “KRUG LAŽI” sa Leonardom Di Kaprijem i Raselom Krouom u glavnim ulogama. L’Oreal Paris Cinemaniju zatvorice nova avantura Džejmsa Bonda iz najduže filmske franšize – film "ZRNO UTEHE".

   L’Oreal Paris Cinemania našoj publici će predstaviti 17 novih ostvarenja a program odlikuje brojno žanrovsko šarenilo. Za večite romantike preporučujemo najnoviji film sa Ričardom Girom i Dajan Lejn u glavnim ulogama – "NOĆI U RODANTEU" kao i komediju neprevaziđenog Vudija Alena, film "LJUBAV U BARSELONI". Sve ljubitelje trilera obradovaće novo ostvarenje sa najvećim majstorima glume – Robertom De Nirom i Al Paćinom, film "PRAVICNO UBISTVO", kao i ostvarenje "SEKS KLUB" sa Hjuom Džekmenom i Janom MekGregorom. Film "ANANAS EKSPRES" još jedno je urnebesno ostvarenje iz pera Seta Rogena, dok će pripadnice lepšeg pola privući film jednostavnog naslova - "ŽENE" sa sjajnom ženskom glumackom ekipom koju cine Meg Rajan, Eva Mendes, Džada Pinket Smit i dr.

   Film Oskarom nagrađenog reditelja Martina Skorsezea "THE ROLLINGSTONES: SHINE A LIGHT", prikazaće ovaj čuveni bend u svetlima iza pozornice, a poštovaoci ekranizacija sa dobrim efektima, moći će da se prepuste ostvarenjima - "HELLBOY 2" reditelja Giljerma del Toroa i "GRAD SVETLA" - fantastičnoj avanturi nastaloj prema svetskom bestseleru.

   U okviru glavnog programa  prvi put će se naći ostvarenja koja su punila bioskopske blagajne ove godine filmovi "MRAČNI VITEZ", "SEKS I GRAD" I "INDIJANA DŽONS 2".

   Paralelno će se odvijati i reprizni program u maloj sali Sava centra na kome će se prikazati najveći hitovi koji su se na našim bioskopskim repertoarima prikazivali tokom ove godine.

   Detaljne informacije o filmovima možete naći na zvaničnom sajtu L’Oreal Paris Cinemanije www.lorealcinemania.rs

   L’Oréal Paris je na konferenciji za novinare u organizaciji distributerske kuće Tuck Vision sa zadovoljstvom najavio da i ove godine poklanja građanima Srbije svetlost i lepotu statusa zvezda, obezbeđujući održavanje Cinemanije, jednog od tri najznačajnija kulturna događaja u zemlji.

   „Na samoj Cinemaniji prisustvo L’Oréala znači da će svaki posetilac dobiti tretman zvezde i pored poklona koje je L’Oréal Paris pripremio očekuje vas i mnogo zabave.“ izjavila je Manuela Tintor, direktor marketinga L’Oréal Balkan d.o.o, i dodala „Kao pokrovitelj i sponzor mnogih kulturnih događaja u svetu L’Oréal Paris donosi svež uticaj mnogih zemalja i želi da na ovaj način obogati kulturni život Srbije. Zato vas pozivamo da posetite ovogodišnju Cinemaniju, a mi ćemo se potruditi da se osećate kao zvezde, jer vi to zaslužujete.“

   L'Oréal Paris je deo korporacije L'Oréal, svetskog lidera u kozmetičkoj industriji, koja razvija i na tržište širom sveta godišnje lansira oko 500 novih proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju potrebe različitih tipova, ukusa i životnih stilova. L'Oréal Paris u Srbiji predstavlja model kompanije 21. veka, koja svojim poslovanjem daje doprinos srpskom poslovnom okruženju, donosi svež uticaj mnogih zemalja i pružajući podršku najznačajnijim kulturnim događajima obogaćuje kulturni život. 

  •