• Najave

   • Crna udovica
    Originalni naziv: Black widow
    Start: 07. Maj 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Cate Shortland
    Detaljnije
   • Dara iz Jasenovca
    Originalni naziv: Dara iz Jasenovca
    Start: 04. April 2021.
    Žanr: Ratna drama
    Režija: Predrag Antonijevic
    Detaljnije
   • Nije vreme za umiranje
    Originalni naziv: No Time to Die
    Start: 01. April 2021.
    Žanr: Akcioni triler
    Režija: Cary Joji Fukunaga
    Detaljnije
   • Kings Man - Početak
    Originalni naziv: The King
    Start: 11. Februar 2021.
    Žanr: Akcioni avanturistički
    Režija: Matthew Vaughn
    Detaljnije

  • Filmovi
  •  
   • Tuckwood

   • Vikend sa ćaletom
    Original: Vikend sa ćaletom
    Žanr: Komedija
    Režija: Miroslav Momčilović
    Detaljnije
   • Kućni patuljci: Operacija kolačići (sinhro.)
    Original: Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
    Žanr: Crtani
    Režija: Ute von Münchow-Pohl
    Detaljnije
   • Prevodioci
    Original: Les traducteurs
    Žanr: Triler
    Režija: Régis Roinsard
    Detaljnije
   • Lesi se vraća kući (sinhro.)
    Original: Lassie - Eine abenteuerliche Reise
    Žanr: Porodični
    Režija: Hanno Olderdissen
    Detaljnije

  • Repertoar
  •  

    
   • Više od 150.000 gledalo film „Čarlston za Ognjenku"


  • 29. Mart 2008.
   Tekst u čuvenom „Los Angeles Times"-u dokazao interesovanje svetske javnosti za film „Čarlston za Ognjenku"

   Još nekoliko dana i film Uroša Stojanovića „Čarlston za Ognjenku“ će proslaviti dva meseca uspešnog prikazivanja u bioskopima širom Srbije.

    

   Od glamurozne premijere 30. januara u Beogradu, ekipa filma „Čarlston za Ognjenku“ je obišla brojne gradove širom zemlje. Glumačke zvezde filma, reditelj i članovi ekipe doživeli su ovacije u Novom Sadu, Boru, Pančevu, Smederevu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Nišu, Vrbasu, Čačku i mnogim drugim gradovima u kojima je organizovana premijera poput beogradske.

    

   Uprkos izrazito nestabilnoj političkoj situaciji u poslednjih mesec i po dana, kao i stanju bioskopske mreže u Srbiji, film „Čarlston za Ognjenku“ je od početka februara do početka marta imao kontinuirani rast gledanosti.

    

   Kako potvrđuju merenja renomiranog internacionalnog vebsajta Box Office Mojo (www.boxofficemojo.com/intl/serbia), film „Čarlston za Ognjenku“ je, od početka prikazivanja, pet nedelja držao ubedljivo prvo mesto po gledanosti u Srbiji.

    

   Posle skoro dva meseca prikazivanja u udarnim terminima u bioskopskim sala širom Beograda i Srbije, debitantsko ostvarenje Uroša Stojanovića pogledalo je više od 150.000 gledalaca, što je neuporedivo više od gledanosti ostalih filmova na aktuelnom repertoaru.

    

   Osim u bioskopima, film „Čarlston za Ognjenku“ i ekipa apsolutno posvećena tom filmskom projektu, izazvali su veliku pažnju javnosti i brojnim događajima organizovanim širom Srbije i nastupima u medijima.

    

   U Novu godinu, veliki broj zvanica je ušao upravo na filmskoj žurci pod nazivom Čarlston za Ognjenku New Year’s Glam Party”. Ekskluzivna žurka organizovana u klubu “Loža”, neoficijelno je proglašena najboljom novogodišnjom žurkom u gradu.

    

   Zatim su usledile promocije u Tržnom centru „ Delta City” i na drugim mestima u Beogradu i Srbiji, press konferencije, mnogobrojne naslovnice, editorijali, intervjui i tekstovi u novinama i magazinima, gostovanja na radio i TV stanicama, izuzetna zastupljnost na Internetu, brojne žurke i niz drugih aktivnosti.

    

   Takođe, veliku pažnju javnosti je privukla i akcija „Otvoreno prvenstvo Srbije u ljubljenju“, koja je najpre sprovedena u nekoliko gradova u Srbiji, a potom je veliko finale održano u beogradskom Domu sindikata.

    

   Jedinstvena „filmska izložba“ na ovim prostorima – „Čarlston za Ognjenku – Radionica za izradu mađije“ (autorka: Ksenija Terzović), na kojoj su bili predstavljeni kostimi, scenografija i vizuelni efekti iz filma, tokom dve nedelje trajanja u Galeriji „Progres“ (28. februar – 12. mart), izazvala je nezapamćeno interesovanje. Ova izložba je svrstana u rang najposećenijih u prestonici u proteklih nekoliko godina.

    

   Izložba „Čarlston za Ognjenku – Radionica za izradu mađije“ otvorena je velikom žurkom u Galeriji „Progres“, a zatvorena je na nesvakidašnji način – žurkom „Kafanica kod Zagorke“. Jedna od zvezdi filma – glumica Danica Maksimović je samo za to specijalno veče ponovo otvorila svoju kafanu iz filma i točila paukovaču svim zvanicama.

    

   Film „Čarlston za Ognjenku“ nastavlja svoj život u Srbiji, a u planu je još niz akcija na domaćem terenu. U isto vreme, ovaj film se priprema za svetsku karijeru.

    

   Kao dokaz zainteresovanosti svetske javnosti za film „Čarlston za Ognjenku“ ističu se najave i tekstovi na mnogobrojnim vebsajtovima, forumima i blogovima širom sveta.

    

   Interesovanje za film pokazali su i renomirani filmski vebsajtovi „Ain’t It Cool News“ i „Twitch“. Tekstove možete pogledati na sledećim linkovima:

    

   1. Twitch 1

    

   2. Twitch 2

    

   3. Twitch 3

    

   4. Ain't It Cool News

    

   Kao poseban kuriozitet se ističe pažnja kojoj je filmu „Čarlston za Ognjenku“ posvetio čuveni „Los Angeles Times“. Izuzetno iscrpan tekst, koji potpisuje Trejsi Vilkinson, prenelo je više inostranih vebsajtova. Tekst iz „Los Angeles Times“-a možete pročitati ovde!

    

   Uskoro ćemo Vas obavestiti o novim akcijama i svetskoj karijeri filma „Čarlston za Ognjenku“.


  •